lost_and_found

ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΑ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ SUMMER CAMP

Aγαπητοί γονείς,

παρακάτω απεικονίζονται τα απολεσθέντα αντικείμενα των κατασκηνωτών-ριών μας από το φετινό καλοκαίρι!

Την Τετάρτη 24/7, Πέμπτη 25/7 και Παρασκευή 26/6 θα βρίσκονται οι υπεύθυνοι του tolmi summer camp στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς , Τραπεζούντος 17, από 17.00 μέχρι 21.00 για να τα παραλάβετε!

Επιπλέον, εάν έχετε στη κατοχή σας κάποια ξένα αντικείμενα πιθανών κάποιου άλλου κατασκηνωτή-ριας, παρακαλούμε στείλτε μια φωτογραφία από αυτά μέσω viber στον αριθμό 6976096885

summer_camp_2024_

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ‘ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ’ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

ευχαριστούμε θερμά και φέτος για την εμπιστοσύνη σας. Ένα ακόμα φανταστικό ‘Δικό μας καλοκαίρι’ έφτασε στο τέλος του.

Χαρές, συγκινήσεις, δράση, περιπέτεια, Ευ Αγωνίζεσθαι, ομαδικότητα, αυτονομία και κοινωνικοποίηση είναι κάποια από τα στοιχεία που πρόσφεραν αξία και χάραξαν την ανάμνηση στη καρδιά όλων των κατασκηνωτών-ριών μας.

Αναμένουμε λοιπόν με χαρά το επόμενο ‘Δικό μας καλοκαίρι 2025′ και ευχόμαστε σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με υγεία!

kids_summer_camp_tolmi

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ TOLMI SUMMER CAMP 2024

Αγαπητοί γονείς,
την Τετάρτη στις 12.00 μ.μ αναχωρούν τα λεωφορεία του Tolmi Summer Camp 2024 για την κατασκήνωση ‘Μια φορά και έναν καιρό’ στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής.

Παρακαλούμε, για την σωστή διεξαγωγή του προγράμματος και των καταχωρήσεων της ‘Τράπεζας’ των κατασκηνωτών-ριών, όλοι οι κατασκηνωτές-ριες να βρίσκονται στο γήπεδοτου Κιλκισιακού στις 10.00 π.μ